Az év eddigi legjobb átverése – a Volkswagentől

Átverés a Volkswagentől, de semmi köze az emisszióhoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyári vonóhoroghoz a Volkswagen óriási segítségként vontatmány-asszisztenst is kínál. Az utóbbi reklámozására született reklámfilm is remek.


Régi alapigazság, hogy igazán jól az tud vezetni, aki utánfutóval tolatva is tud manőverezni. Ma persze már ez sem teljesen igaz, hiszen a Volkswagen gyári vonóhorgaihoz kínált utánfutó-asszisztens (Trailer Assist) ugyanúgy átveszi a kormányforgatás feladatát, ahogyan a parkolóautomatika is. A kijelzőn megjelenő ábrán a tükörállító-gombbal adhatjuk meg, hogy merre szeretnénk irányítani a "szerelvényt", az elektronika pedig maga forgatja megfelelő módon a kormányt, nekünk csak a gáz- és fékpedál-kezelés marad, ahogyan azt a parkolóautomatikánál már megszokhattuk.
Hirdetés

Már csupán az utánfutó-asszisztenssel is komoly meglepetést okozhatunk manőverezés kapcsán, az alábbi videóban látható mutatvány-sorhoz persze egyebet is bevetett a Volkswagen. Kár is mesélni róla, meg kell nézni!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?