Az év rendőri bejelentése: ablakmosó-fúvóka blokkolta a Ladát

Ablakmosó-fúvóka bénította az indulást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mikulás napján, december 6-án egy egri férfi számára értelmezhetetlen pöttyöket vett észre Ladáján, ezért útra sem mert kelni.

Idén január 2-án hirdette ki az "év bejelentése" címet a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Érdemes volt várni rá: Mikulás napján, azaz 2011. december 6-án, a nappali órákban érkezett az év legtitokzatosabb bejelentése az egri Rendőrségre: egy egri férfi telefonált rémülten, miszerint éppen indulna a közel 20 éve tulajdonában lévő Ladájával, de azt megrongálták, két fekete pöttyöt tettek a motorháztetejére, így nem mer elindulni.
Az intézkedés során a helyszínre vezényelt járőr megállapította, hogy nem történt rongálás, nem helyeztek el idegen tárgyat a motorháztetőn, csupán az ablakmosó-fúvókáit nem vette észre a jármű tulajdonosa az elmúlt két évtized alatt. További rendőri intézkedésre így nem volt szükség, a Lada saját magát megfélemlítő tulajdonosa is útra kelhetett.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 05:54
  Permalink

  Az Én autómon meg rejtett fúvókák vannak. Akkor el se induljak, mert mi van, a koszos lesz az ablak, és nem tudom lemosni ?
  Komoly biztonságtechnikai kérdés és felelősség !

  Azért ilyen sötét embernek Én sem adnék jogosítványt…

  Uff!

 • 2017.10.31. at 05:54
  Permalink

  lol. én ismerem a kocsin részleteit elég jól de előttem is rejteget még titkokat az autóm na de azért ez abszurd. de legalább jó megfigyelő 20 év után észrevette

 • 2017.10.31. at 05:54
  Permalink

  Néhány dolog még eszembe jutott.Vagy egy végtelenül egyszerű lélekkel állunk szemben,vagy a rendőröket akarta szívatni a jóember.Na most,ha a rendőri intézkedés során is köti az ebet a karóhoz,akkor jogosítványt vissza,hiszen ha ilyen dolgokkal sincs tisztában,akkor hogyan vágja a Kreszt?Hiszen ha tényleg nem tudta,mi az,akkor semmi keresnivalója nincs az utakon,ha meg viccelt,legalább igya meg a levét.

 • 2017.10.31. at 05:54
  Permalink

  Még hogy szavazati jogot, ezek szerint még jogosítványt is! Pedig létzik műszaki vizsga is, igaz műszaki szemmel nem komoly, de ilyet azért ott is tudni kellene. Vagy pedig este szívott az illető, aztán reggelre még nem volt “tiszta”.

Vélemény, hozzászólás?