Az évek és a rutin egy Gallardo újjáépítéséhez is elég

Kedvenc orosz lakatosunk most egy Lamborghini Gallardóba vágott bele

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig is arcunkat kezeinkbe temetve, ujjaink közt átlesve figyeltük Arthur Tussik videóit, ám most teljesen elhűltünk. Az új szerzeménye egy totálkáros Lamborghini Gallardo. Szerinted meg tudja csinálni?

Megvan kedvenc orosz karosszériaépítő mesterünk? Érdemes rákeresni, a neve Arthur Tussik, és egy népszerű YouTube csatornát tart fenn, amin részletesen dokumentált munkáiról szólnak a videók. Nem specializálódott semmilyen márkára, vagy modellre, amit begurítanak hozzá, azt újjáépíti és vélhetően nem kis haszonnal tovább is adnak rajta. Eddig is cifra dolgokat művelt, mivel legfőbb fegyvere a húzópad és a kalapács, de persze tapasztalt, így sokszor fel is hevíti az elgörbült alkatrészeket. Most talán minden eddiginél nagyobb falatba vágta a kalapácsát, ugyanis egy Lamborghini Gallardót kapott. Most egy kicsit változnak a videói, a Gallardo már egy háromrészes sorozatban kerül fel, most az első epizódot nézhetjük meg, de figyelem, fájni fog!
Hirdetés
A Gallardo nagy sebességnél esett le az útról, sérült eleje-hátulja, de leginkább a jobb hátsó rész, ott elment az alumínium vázszerkezet egy része is. Arthurnak ez nem lehet kihívás, hiszen, ahogy a videóban is említi, az eredeti tervekhez ugyan nem fér hozzá, de a logikáját és tapasztalatát felhasználva menni fog a keret visszahajlítása. Minden pillanatban feszülten várjuk, mikor törik el valahol a váz húzás közben, és persze meg is történik. De ahelyett, hogy szakszerűen, meg persze méregdrágán kicserélné az egész hátsó keretet, újjáépíti a legsérültebb tartókat. Félelmetes, ami történik és még félelmetesebb, hogy ebből várhatóan egy működőképes autó lesz. Annyi persze garantálható, hogy sosem lesz jó az egyenesfutása, sem az úttartása, de ez nem egy 3-as BMW, vagy egy Porsche Cayenne. Azoknál sem elfogadható ilyen eredmény, de egy közel 600 lóerős sportautónál ez egyenesen életveszélyes.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?