Az idei sztár-Volvo: PV544

Ötszáz Volvo-rajongót várnak az éves dzsemborira

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Június 8-án szombaton újra összegyűlnek a Volvo márka magyarországi rajongói, az idei találkozó főszereplője az 55 éves PV544 modell lesz.

[kepallobal=357442][/kepallobal] A Volvo WiW – Magyarország legnagyobb hazai Volvo közössége – szervezésében idén tizenhetedik alkalommal várja látogatóit az Országos Volvo Találkozó, amelynek a hagyományokhoz híven ismét a Budaörsi IKEA ad otthont. Az eddigi visszajelzések alapján a rendezők a tavalyinál még nagyobb érdeklődésre számítanak, így elképzelhető, hogy június 8-án szombaton 10 órától akár 500 Volvo-rajongó is részt vesz az eseményen.
Az idei találkozó főszereplője az 55 éves PV544 modell lesz, amelynek első példánya 1958 augusztusában gördült le a gyártósorról. Érdekessége, hogy a Volvo mérnökeinek már több mint 50 éve is a biztonság és a kényelem fokozása volt a fő célja. A Volvo 1959-ben a kombijával tavaly félévszázados Amazon mellett ebben a modellben vezette be világelsőként a hárompontos biztonsági övet, és a műszerfal felső része is biztonsági párnázást kapott. A találkozón a látogatók megtekinthetik a PV544 gyönyörűen restaurált honi példányait.
Hirdetés
A programokat a szervezők az eddigi visszajelzések alapján alakították ki, így újra megtalálható majd a Volvo Doktor sátor, ahol az érdeklődők folyamatos szaktanácsadást vehetnek igénybe, emellett idén egy automataváltó-specialista is erősíti a Volvo WiW csapatát. Emellett kvíz- és ügyességi játékok, gyermek- és sportprogramok, valamint zenei koncert és DJ is színesítik a rendezvényt. Folytatódik a tavaly indított jótékonysági akció, melynek keretén belül állatmenhelyek számára gyűjtenek lejárt egészségügyi dobozokat, kötszereket. A rendezvény látogatása, továbbá valamennyi program és szaktanácsadás ismét ingyenes lesz, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?