Az Opel készen áll a termelés újraindítására Szentgotthárdon

Hamarosan újraindulhat a gyártás Szentgotthárdon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minden feltétel adott, hogy Szentgotthárdon újra beinduljanak a gyártósorok.

A szentgotthárdi gyár ideiglenes leállása alatt folyamatosan dolgoztak a szakemberek egy szigorított egészségvédelmi protokoll bevezetésén, amely több mint 100 intézkedést tartalmaz, lefedve a vállalatcsoport minden tevékenységét, így a termelést és az irodai tevékenységeket is. Többek között olyan intézkedésekről van szó, mint a testhőmérséklet önellenőrzése, a védőszemüveg és a napi szinten kiosztott higiéniai maszkok viselése, a biztonságos távolság betartása és ennek jelölése a munkaállomásokon, illetve a pihenőhelyeken. Továbbá az ajtók nyitvatartása (kivéve a tűzvédelmi ajtókat) a kilincsek érintésének kiküszöbölése végett, a szerszámok és a munkafelületek fokozott tisztítása, a beérkező alkatrészek „pihentetése”, műszakváltások megfelelő ütemezése, hogy a különböző műszakokban dolgozók elkerülhessék a találkozást.
Hirdetés
A bevezetett intézkedések magas szintű védelmet nyújtanak és lehetővé teszik a termelés újraindítását. Ugyanakkor az indulás pontos időpontja még nem derült ki. Erről később döntenek, mivel függ az autópiaci helyzet alakulásától, valamint a hivatalos szervek esetleges további korlátozó intézkedéseitől is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?