Az új Corvette-nek nem a koronavírus tett be

Nem lehet új Corvette-eket rendelni, de nem a koronavírus miatt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyszerűen nem bírja cérnával a Chevy a Corvette-ek gyártását, ezért már nem vesz fel rá rendeléseket idén.

Az óriási kereslet és a munkavállalók sztrájkja együttesen vezetett oda, hogy a Chevrolet nem tudja kielégíteni az új, középmotoros Corvette iránti keresletet. A márkakereskedőknek küldött levélből kiderült, hogy március 18-án felfüggesztették a rendelésfelvételt a C8-as Corvette-re.
Hirdetés
A levélben lényegében az áll, hogy a sztrájk miatti hathetes leállás folyományaként nem készül el a tervezett mennyiség az új sportautóból, ami sajnálatos módon azt is jelenti, hogy idén nem biztos, hogy megkapják azok az ügyfelek, akik már megrendelték. Azonban már biztos időpontot is tudott adni a Chevy a rendelés felvételének újranyitására. Ez május 21-én lesz, ám azokat az autókat, amelyeket ekkortól rendelnek, már mindenképpen 2021-ben szállítják le. A levélben arra is kitértek, hogy a márkakereskedők lehetőséget adhatnak az ügyfeleknek arra, hogy módosítsák a megrendelésüket a 2021-es modellre, ám az 2000-3000 dollárral drágább lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?