Az új Fiat 500 is megcsípi a 2,5 millió forintos támogatást

Megvannak az új, csakis elektromos Fiat 500e hazai árai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Idén debütált a legújabb, már csakis elektromos üzemű Fiat 500e. A modell már a hazai szalonokban is elérhető, vele is megcsíphető a 2,5 millió forintos állami támogatás.

A Genfi Autószalonon pózolt volna az új Fiat 500, ami városi autóhoz hűen már csakis elektromos hajtáslánccal érkezik. Villanymotorja 118 lóerős, akkumulátora 42 kWh-s, amivel 320 kilométeres WLTP hatótávot ígér. Ráadásul 85 kW-os villámtöltés is elérhető hozzá, amivel 35 perc alatt meglehet a 80 százalékos telítés. A városban fontos 50 km/órára gyorsulás mindössze 3,1, a 100 km/órás 9 másodperc, a végsebesség pedig 150 km/óra. Most viszont az a legfontosabb információ, hogy az újdonság már a hazai szalonokban is előrendelhető.
Hirdetés
Ráadásul egy speciális, l’Ungheria verzió is készült a magyar piac számára. Utóbbi a jól felszerelt High verzióra épül, pontosan annyi extrával (sok más mellett fűthető szélvédővel és ülésekkel, automata klímával, navigációval és tolatóradarral), amennyi a 10,99 millió forintos vételárba belefért. Állami támogatással így az új Fiat 500 l’Ungheria is 8,499 millió forinttól megkapható. Aki többre vágyik, 11,69 milliótól rendelheti a LaPrima csúcsverziót, illetve további 1 millió forintos felárral annak kabrió kivitelét, ám utóbbiakhoz már csupán 0,5 millió forintos lehet az állami támogatás, már azok számára, akik kellő időben beadták igényüket. Illetve sanszosan azok számára is, akik majd a hamarosan jó eséllyel újrainduló rendszerben indulnak majd. Egy biztos, egyediségével és gazdag alapfelszereltségével már a 8,499 millió forintos Fiat 500 l’Ungheria is jó ajánlatnak ígérkezik. Aki most rendeli autóját, a jelenlegi információk szerint a jövő év első negyedében meg is kapja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?