Az új Opelekben is találkozhatsz az ikonikus cápákkal

Az Opelek és a cápák története 2004 óta folyamatosan íródik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az évek alatt számtalan modellbe belepakolta az Opel ezt a pici utalást, azonban az Astra Sports Tourer esetében nem csak egy cápa került az autóba.

Az Opelekbe rejtett cápák története még 2004-ben kezdődött, a Dietmar Finger által tervezett Astra H-vel. A kesztyűtartó belső kialakításán dolgozott éppen a szakember, amikor a fia mellé lépett, és mikor a papírra nézett így szólt: "Miért nem rajzolsz ide inkább egy cápát?" Fingert megihlették fia szavai, így az Astrába elrejtett egy cápa motívumot. Később a Zafirában már három cápa is helyet kapott, hála Karim Giordimainának, de az Adamban, a Crosslandben és a Grandlandban is találkozni a tengeri állatokkal.
Hirdetés
Az új Astra Sports Tourerben is több cápa kapott helyet, bár az Opel pontosan nem árulta el, hogy hol kaptak helyet a vízi ragadozók, csupán néhány utalást tettek közé: "a cápáknak is energiához kell jutniuk valahogy"- írták közleményükben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?