Az újabb BMW M2 kémfotókból élethű render készült, ilyen lesz

Az álcázott autó alapján készült BMW M2 grafika egy csodaszép kupét ábrázol

Gőzerővel zajlik az M2-es BMW tesztelése, már nem először fut bele egy álcázott változat a fotósokba. Ha tényleg olyan lesz, amilyennek várhatjuk, akkor az utóbbi évek egyik legszebb kupéját várhatjuk az M2 személyében. Mutatjuk a legfrissebb képeket!

A közelmúltban beszámoltunk róla, hogy az új M2-vel is játszottak egyet a hóban a BMW téli tesztközpontjánál (lásd itt). Most újabb prototípus flangált a nyílt utcán, a képeken is jól látszik, hogy sportos és vonzó formájú gép lesz. Szerencsére ez már azoknak a független művészeknek is elég infót adott, akik valamilyen csoda folytán belső szemükkel belátnak az álcafólia alá.
Hirdetés
Tényleg igaz lehet, hogy méretben, súlyban és élményben ez az autó lesz az egykori kupé M3 szellemi utódja, a stílus is vagány és fiatalos. Öröm továbbá a hátsókerékhajtás megmaradásának ténye, ami nem minden kettesre lesz igaz, sajnos csak a kupéváltozatában és az M2 az, ami nem elöl teker majd. A legfrissebb információk szerint az előbbit még idén láthatjuk álca nélkül, a sportverzió leleplezése viszont csak 2022-ben várható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?