Azoknak, akik a nagynál is nagyobbra vágynak: Skoda Superb Combi

Lebukott a Skoda Superb Combi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még maszkoltan, de már valódi autóként látható a Skoda Superb Combi.

Eddig még csak digitális spekulációként láthattuk a nemrégiben ötajtósként bemutatkozott Skoda Superb Combiját, most azonban már egy maszkolt tesztpéldányt is lencsevégre kapott az SB-Medien fotósa. Bár a lejtőshátú (4,86 méter hosszú) Superb sem szerény, alapból 625, ülésdöntéssel 1760 literesre bővíthető csomagteret ad, a második félévben várható Combi még nagyobbat, legalább 650 literes alapméretűt ígér.
Hirdetés

A Combi Superb formáját nem túl nehéz kitalálni, hiszen orra ismert, hátulra pedig a kifutó kombi alapvonásait, meg persze néhány cizelláltabb részletet várhatunk. Biztos, hogy lesz elektromos raktérajtó-mozgatás, tetőspoiler és C-betűs hátsó lámpa is. Az új Superb kombija a gyári információk szerint elsőként júliusban lesz majd látható, közönségpremierjét pedig szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon lesz látható, a piacra pedig azt követően fut majd be. Bár spekulációként már a Scout verziót is láthattuk, annak érkezéséről egyelőre nincs hír, utóbbit jó eséllyel csak jövőre várhatjuk a Skodától.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 19:58
    Permalink

    Borzasztó ronda ez a Skoda! Ilyen ocsmány autót talán a ’80-as években sem engedtek ki autógyárból, pedig akkor aztán kijött egy-két elkeserítő Lada meg Skoda… Igazán jó munkát végeztek a Volkswagen-esek, ez a szörnyeteg láthatóan az ő szabotázsuk a saját márka védelmében. Béke veled Superb!

Vélemény, hozzászólás?