Azonnali M-csomag az új BMW 1-eshez

Már itt van a BMW 1-es M-csomaggal

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még szinte ki sem bújt az új BMW 1-es sorozat a tojásból, máris M-csomaggal mutogatja formás idomait. Az optikai kiegészítőkkel csak jobban mutat a bajor kompakt, de motorjai egyelőre nem lettek erősebbek.


Nem lehet mondani, hogy a BMW marketingesei az idejüket vesztegetnék, hiszen a hivatalosan megmutatott új 1-es sorozathoz máris itt van az M-csomag, amellyel kívánatosabbá varázsolható a bajor kompakt. Noha az autó forgalmazása még odébb van - a hivatalos bemutató csak ősszel, Frankfurtban esedékes -, a BMW honlapján már konfigurátorban mazsolázhatók össze a különféle tételek.
A recept a szokásos: speciális fényezés, nagy felni, néhány új karosszériaelem (lökhárítók, küszöbök, légterelők), valamint számos, a sportos M-stílushoz igazodó beltéri kiegészítő pakolható a virtuális autóra, amely kedvet csinálhat majd az igazi megvételéhez. Motorikusan azonban nincs változás, az optikai M-csomag csak a külcsínt és az utasteret bolondítja meg, így a nemrég Magyarországon is bemutatott 1 M Coupe sorsa, legalábbis egyelőre, nem forog veszélyben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?