Badár Sándor Kőváry Barna mellett utazik Bamakóba

Profival és amatőrrel induló Isuzu a Budapest-Bamako versenyen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kőváry 2009-ben a Magyar Tereprali A7 kategóriájában bajnok lett, most a teljesen amatőr Badár Sándorral indul egy Isuzun Bamakóba.


Speciális csapat az Isuzu által a Budapest-Bamako Versenyen indított Kőváry Barna-Badár Sándor páros, hiszen a már bajnoki címet szerzett Kőváry mellett Badár e téren teljesen amatőr. A Bamakóba indított D-Maxot , nem titkoltan a modell népszerűsítése érdekében, az importőr, Polar Mobil adta Kőváryék alá, a szériamodellt némi futómű-emeléssel, alvázvédelemmel és a hagyományosnál méretesebb terepabroncsokkal, valamint a platóra rögzített pótkerekekkel, homokvasakkal is felszerelték. Az idei programterv első része csupán a bamakói túra, Kőváry Barna utána már jól megszokott navigátorával, Tóth Zsolttal a Magyar Tereprali Bajnokság futamain is részt kíván venni az Isuzuval, valamint terveik között szerepel az Afrika Túra teljesítése is. Badár ekkor azonban már legújabb, a bamakói élményeket feldolgozó könyvét fogja írni és mivel egy operatőrt is visznek magukkal, a szűk utasfülkében izzó hangulat filmfeldolgozását is ígérik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?