Baltával verte szét az autót, amire ő adott kölcsön pénzt

Szétverte a veje autóját, majd maga hívta ki a rendőröket

Pénzt adott kölcsön, amit nem kapott vissza időben, most viszont már alighanem búcsút inthet az összegnek a férfi, aki szétverte az abból vásárolt autót.

Érdekes esetről számolt be a police.hu, egy férfi 2021. július 5-én délután tett bejelentést a rendőrségre, miszerint egy korábbi elszámolási vita miatt vejével összekülönböztek, majd annyira mérges lett, hogy baltát ragadott, rokona kocsijának ablakait betörte, a lámpákat és a karosszériát megrongálta. Nem volt tehát nehéz dolguk a ráckevei rendőröknek, akik a 61 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, a cselekményhez használt baltát lefoglalták.
Hirdetés
R. Ferenc, az önmagát feljelentő elkövető a kihallgatásán részletesen vallott a rendőröknek, elmondta, hogy italozásuk közben alakult ki a heves vita vejével, ugyanis számonkérte, de nem kapta vissza, korábban az autó megvásárlásához kölcsön adott pénzösszeget. A szóváltástól végül úgy feldühödött, hogy magához vett egy baltát és nekiesett a sértett, a ház előtt parkol, a kölcsönpénzből vásárolt kocsijának. Vele szemben a további eljárást a Ráckevei Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le, szabadlábon védekezhet. Önkéntes beismerése alighanem enyhítő körülmény lesz számára az eljárás során.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?