Baltával verte szét az autót, amire ő adott kölcsön pénzt

Szétverte a veje autóját, majd maga hívta ki a rendőröket

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pénzt adott kölcsön, amit nem kapott vissza időben, most viszont már alighanem búcsút inthet az összegnek a férfi, aki szétverte az abból vásárolt autót.

Érdekes esetről számolt be a police.hu, egy férfi 2021. július 5-én délután tett bejelentést a rendőrségre, miszerint egy korábbi elszámolási vita miatt vejével összekülönböztek, majd annyira mérges lett, hogy baltát ragadott, rokona kocsijának ablakait betörte, a lámpákat és a karosszériát megrongálta. Nem volt tehát nehéz dolguk a ráckevei rendőröknek, akik a 61 éves férfit a helyszínen elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, a cselekményhez használt baltát lefoglalták.
Hirdetés
R. Ferenc, az önmagát feljelentő elkövető a kihallgatásán részletesen vallott a rendőröknek, elmondta, hogy italozásuk közben alakult ki a heves vita vejével, ugyanis számonkérte, de nem kapta vissza, korábban az autó megvásárlásához kölcsön adott pénzösszeget. A szóváltástól végül úgy feldühödött, hogy magához vett egy baltát és nekiesett a sértett, a ház előtt parkol, a kölcsönpénzből vásárolt kocsijának. Vele szemben a további eljárást a Ráckevei Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le, szabadlábon védekezhet. Önkéntes beismerése alighanem enyhítő körülmény lesz számára az eljárás során.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?