Batár kabrió magyar tollból – ilyen lenne a nyitott Audi A8

Ilyen lenne az Audi A8 kabrió, ahogy X-tomi elképzeli

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes S-hez hasonlóan az új Audi A8-ból is lesz kupé valószínűleg, talán kabrió is. X-Tomi már meg is rajzolta a vászontetőst.


Az Audi már javában dolgozik a következő A8-ason. A még novemberben bemutatott Prologue kupétanulmány stílusát fogja viselni az új generáció, ezért a formás nagy kupéra mindenki odafigyelt. Ahogy a Mercedes-Benz S-osztályából is van kupé, sőt a kabrió érkezését is megerősítették, úgy a legnagyobb Audiból is lehet kétajtós változatokra számítani. A képen látható 5,1 méter hosszú és majd 2 méter széles nyitott tetős még tanulmányként sem valóság, X-Tomi virtuáltuner munkája.
Hirdetés

A tetőtlenítés során X-Tomi Prologue kabriója megtartotta a 22 colos felniket, az új hűtőmaszkot és a fölé helyezett fényszórókat is. A legszembetűnőbb változás a gyári fakószürke helyett használt élénkvörös kárpit. A tanulmányként bemutatott kupéhoz képest eltérőek még a külső tükrök, formájuk kevésbé hegyes. Az Audi gyári nagy kupéja és kabriója még csak évek múlva, csak az alapjukat adó új A8 után mutatkozhat be.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?