Beckhamné Roverje mindig szürkébb

Mrs. Victoria Beckham a Range Rover csapatához szerződött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pekingben mutatták be a Posh Spice személyiségéből kiindulva csilivili Evoque-variánst, fegyverszürke fényezéssel és vörösarany betétekkel.

A tehetséges Victoria Beckham a celebvilág egyik legszimpatikusabb alakja, aki ezúttal a Land Rover tervezőcsapatának kiemelt tagjaként, illetve a legújabb Evoque-különkiadás névadójaként tette le névjegyét az autóipar világában.
Hirdetés

A népszerű énekesnőfeleség vezényletével kiadott egyedi modellből mindössze kétszáz példányt terítenek világszerte, és várhatóan az Egyesült Államokban fognak érte legjobban tolongani, hiszen ide csupán 5 darab kerül a Victoria Beckham kézjegyével ellátott autóból.
Mrs. Beckham különleges mattszürke fényezést álmodott az Év női autójának választott Range Rover Evoque-hoz, amit a tetőn, a díszbetéteken illetve a lökhárítók alján fekete elemekkel és sötétszürke, 20 colos felnikkel egészítettek ki. Az utastér gazdag bőrözéssel és vörösarannyal futtatott dekorációs elemekkel lesz igazán posh (magyarul flancos), de nyilván sokaknak fog örömet okozni a különleges négydarabos táskaszett és az a kis kézzel varrt bőrmappa, amiben a személyesen Victoria által szignált kezelési útmutató található.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?