Bedobnál egy pizzát útközben? A Lexus GX örömmel megsüti

A Lexus és a prémium konyhai eszközöket gyártó Monogram közös gyermeke a “gasztro GX”

Szó szerint értelmezik a kulináris utazást a japánok, akár útközben is elkészíthetjük kedvenc ételeinket a GX fedélzetén.

Teljesen új köntösbe bújt a Lexus GX, a Toyota Land Crusier átiratából tavaly leplezték le a harmadik generációt. A típus Európában ismeretlen, a GX elsősorban az amerikai piacra készül, csak szürkeimport útján érkezett néhány példány hazánkba. A friss nemzedék eddigi legérdekesebb példánya majdhogynem egy komplett konyhával büszkélkedhet. A módosított GX a hedonizmus oltárán feláldozta a hátsó sor középső ülését, cserébe aranyszínű pohártartók várják az italokat és márvány asztalka a finom falatokat. Az utasok maguk mögé nyúlva tudják megszerezni a palackokat, a két ülés közé pedig egy jéggömbkészítő gépet is beépítettek. A legérdekesebb berendezés a fatüzelésű kemence, ami a csomagtartóban található. Első és második hallásra is hajmeresztő ötlet tüzet rakni egy autóban, ez a GX viszont csak egy koncepcicómodell, így a biztonsági előírások alól felmentést élvez. A japánok elképzelése szerint a tóparton pihenő Lexus tulajdonos a frissen fogott a halat rögtön meg is süti vagy serényen dagasztja a pizzatésztát a kemence előtti pulton. Mindezek mellett egy hűtőt is beszereltek, nehogy megromoljanak útközben a hozzávalók. A tárolás elegáns, steppelt bőr rekeszekben utaznak a poharak, a kétfelé nyíló ajtó polcain a fűszerek pihennek.
Hirdetés
A Monogram és a Lexus a csúcstechnológiát ötvözte a finom luxussal, ami ebben a formában nyilvánvalóan életképtelen elképzelés, de keresztmarketing szempontjából nem rossz húzás a “gasztro GX”.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?