Beetető képeken a Mazda CX-4

Ilyen lesz a Kínának szánt Mazda CX-4 crossover-kupé

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kémfotókon láttunk már egy szériakésznek tűnő Mazda crossovert, de ennek ahhoz állítólag nem lesz köze. A CX-4-est Kínának készítik.


Januárban jelentek meg képek egy kupés tetővonalú Mazda crossoverről, amit akkor provizórikusan CX-6 néven emlegettünk. A most felbukkant beetetőfotókon viszont egy teljesen másik kocsi látható, már ha lehet hinni a belsős forrásoknak. Ami biztos, hogy ezeken a képeken a bordó autó egy CX-4-es, ami Kínában fog készülni, első körben kizárólag a helyi piacra. A hivatalos bemutatóját a Pekingi Autószalonon tartják a hónap végén. Elnézve a fotókat, gondolhatnánk arra, hogy ez egy kupésított CX-5-ös, de az is lehet, hogy a tavaly ősszel, Frankfurtban bemutatott koncepció alapján csinálták.
Hirdetés


Legyen akárhogy is, a Kodo dizájn elég eltalált formát ad ennek a kocsinak is. A beltéri képeken látható az Európai modellekből ismert fedélzeti infotainment rendszer. Feltehetőleg a CX-4-ben is a többi modell Skyactiv hajtásrendszerei fognak dolgozni, de ennél többet egyelőre még nem lehet tudni róla.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?