Bejött a várakozás, a Volkswagen Passat lett 2015 Év Autója

Év Autója 2015: A Volkswagen Passat nyerte a kitüntetést

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Papírforma, támadhatatlan eredményt hozott az Év Autója választás, komoly fölénnyel a Volkswagen Passat nyerte az idei választást.


Bejött az olvasók várakozása és bejött a miénk is, az idei Év Autója kitüntetést az elődjénél könnyebb és merevebb, meg persze sokkalta takarékosabb és okosabb, temérdek sofőrsegéddel felszerelhető Volkswagen Passat B8 nyerte. Nem is szerény fölénnyel, hiszen az 58 zsűritagtól 340 pontot gyűjtött be, míg a második helyre került Citroën C4 Cactus csupán 248-at, az ugyancsak dobogós Mercedes-Benz C-osztály 221-et.
Hirdetés

A két magyar zsűritag közül Csikós Zsolt, a Totalcar újságírója első helyre tette, 6 ponttal jutalmazta a Passatot, ugyanannyit adott neki, amennyit Gajdán Miklós (Autó Magazin), ám ő a Mercedes-Benz C-osztály számára osztotta a legtöbb, 8 pontot. Hamarosan az összes zsűritag pontozása elérhető, böngészhető lesz (amint így lesz, linkelni fogjuk). Az Év Autója díj erényeként hangsúlyozták ugyanis, hogy annak pontozása telje mértékben átlátható, s a szervezet az autógyártóktól teljes mértékben független.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 20:50
  Permalink

  Minden autót kedvezménynél adnak, 15% alatt komolytalan is az ajánlat. Mondjuk az új C klasséra nem biztos hogy összejön ennyi, cserébe a 3ert most rendesen akciózzák…

  30e EUR feletti árért már rendes prémiumközepeset illik adni 🙂

 • 2017.10.28. at 20:50
  Permalink

  Biztosan jó autó, de ennyi pénzért jobbat is lehet kapni. Nem beszélve arról, hogyha új autót vesz az ember és kidöccen a kereskedő kauján, már csak 75%-át éri. Ezért mindog 1-2 éves autót veszek inkább Németországban. Legutóbb MB C classet 9.500.- km-el. 🙂

 • 2017.10.28. at 20:50
  Permalink

  A szokásos jellegtelen német autó. Se nem olcsó se nem szép, egyszerűen szürke. A belseje sem hoz izgalomba. Biztos nem vennék ilyet. Vajon a motorja mennyit fog bírni? A legrosszabb motorokat a németek gyártják, azon belül is a VW csoport. Ennyi pénzért már jó autót lehet venni. Végül is kell a népnek!

 • 2017.10.28. at 20:50
  Permalink

  Ez?? Nincsen ezeknek ízlésük legalább is külalakra! Annyira audis az egész. Annyira látszik, hogy nem rajzolt forma hanem olyan mintha számítógépen tervezték volna a külalakot. Na meg az ára is . Ennyiért biztos nem passatot vennék.

 • 2017.10.28. at 20:50
  Permalink

  Lenne nála jobb is csak hát “csak a vw a jó”……szerintetek:-) Minden esetre azért megérdemelte:-) Ebben a mezőnyben azért mondjuk a Merci is jó nem???

 • 2017.10.28. at 20:50
  Permalink

  Ebben a mezőnyben messze legjobb. Kombiként pedig ideális családi autó is. Igaz, hogy csak egy üléspróbára volt vele szerencsém de nagyon meggyőzött 🙂 Kéne, nem kicsit.

Vélemény, hozzászólás?