Bemattulva érkezik a Skoda Kodiaq?

Részleteiben már videón is látható a Skoda új SUV-ja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szeptember első napján debütál a Skoda Kodiaq, azaz a csehek MQB platformos szabadidő-autója.


Ami a Volkswagennél a Tiguan, a SEAT-nál az Ateca, az a Skodánál a Kodiaq. Az MQB platformra épülő szabadidő-autó természetesen a Skoda előadásában lesz a legnagyobb méretű. Állítólag - szemben testvéreivel - hétüléses verzió is lesz belőle. Eddig csak rajzokon, illetve álcázott fotókon láthattuk, úgy még felvezetőautóként is bedobta a Skoda a Tour de France-on, most viszont már álcázás nélkül is megtekinthető egy gyári ízleltető videón, persze csak részleteivel.
Hirdetés
A videón úgy tűnik, mintha a bemutatott autó matt fényezést kapott volna, de ez persze lehet a felvétel csalása is. Látható viszont a külön fotón is megmutatott, a Superben bevetettekhez igen hasonló első és hátsó lámpája, felnije, egy hajszálnyit a szögletes kerékjárati „íve”, kilincsei, élre vasalt oldala, műanyaggal burkolt küszöbe és persze hűtőmaszkja is. Csomagtérajtaja alighanem elektromos mozgatású lesz, a poggyásztér pedig minden bizonnyal a szegmens legnagyobbja. További részletek a szeptember 1-jén esedékes premier után mindenképp, de nem lenne nagy meglepetés, ha a Skoda korábban is szivárogtatna egy-két információt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?