Benzines turbómotorral erősít az Opel Grandland X

Tovább bővíti kompakt SUV portfólióját az Opel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új, közvetlen befecskendezésű benzines turbómotorjával és akár 222 km/h-val tör az élre az Opel Grandland X.

Az Opel Grandland X az új 1.6 literes turbómotorjával 8 másodperc alatt gyorsul százra, maximális sebessége pedig 222 km/h. Ez a közvetlen befecskendezésű, benzines turbómotor nyolcfokozatú automatával kapható, ráadásul az alumíniumépítésű PureTech motor korszerű, részecskeszűrős kipufogógáz-kezelése miatt elmondható, hogy csekély emisszió mellett fejt ki hatalmas teljesítményét.
A fogyasztását nézve városban 7,2-7,1 l/100 km, országúton 5,0-4,9 l/100 km látható, míg ha a kombinált értékeket nézzük 5,8-5,7 l/100 km-t mutat a katalógus. Ami a motor további paramétereit illeti, teljesítménye 130 kW/180 LE 5500/percnél, míg a forgatónyomatéka 250 Nm 1750-nél.
Hirdetés

Az új csúcsmotor természetesen az „Ultimate” csúcsfelszereltséggel is elérhető lesz. Ehhez alapáron tartozik többek között a Denon prémium hangrendszer, továbbá az élvonalbeli asszisztens-rendszerek, a bőrkárpitozású, ergonomikus-aktív ülések (az Egészséges Hát Munkacsoport műbizonylatával), valamint a 19 colos, színkombinációs könnyűfém kerekek; kéttónusú, fekete tetős fényezés mellett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?