Benzingőz túladagolást kaphatsz a Hungaroringen

Újra él a Hungaroring, elstartolt a 2019-es Classic, ott a helyed!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ennyire csodálatos dolog ritkán történik a Hungaroringen, a kétévente érkező Classic rendezvény a versenynaptár piros betűs ünnepe. Itt egy kis ízelítő az ideiből, mindenkinek ajánlott!


Elstartolt a 2019-es Hungaroring Classic versenyhétvége, az év talán legjobban várt rendezvénye. Hatalmas robajjal indult meg az első kategória péntek reggel, a Heritage Touring Cup rajtát személyesen a boxutcából néztem végig és teheti ugyanezt mindenki, aki kilátogat a hétvégén. Hallottál már nyitott rendszeres BMW 635 CSi versenyautót beindulni? Esetleg prototípusautót a '80-as '90-es évekből? Ha még nem, akkor nem tudod, miből maradsz ki! A hangélmény az egyik összetevője, a szag a másik, az emberi és földhözragadt közeg pedig csak súlyosbítja az egészet. Ez nem egy Forma-1, ahol a hömpölygő tömeggel együtt mozogsz és messziről nézed a célegyenesben percenként elhúzó versenyautókat. Odasétálhatsz a vagyonokat érő valódi és eredeti versenyautókhoz, ha óvatos vagy, még hozzájuk is érhetsz.

Az egész Hungaroring most él igazán, vibrál és szórakoztat.

Íme egy kis ízelítő, ha még nem teljesen tudod, mi vár rád. Ez a rendezvény igazi, amit kapsz, az szín tiszta élmény.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?