Benzinkúton rágyújtani botorság

Megvan a hónap idiótája cím nyertese: öngyújtó a benzinkúton

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hősünknek nyilván nem mondták gyerekkorában, hogy ne játsszon a tűzzel, mert bepisil éjszaka. Játszik, de a becsinálással nem vár estig.

Még nincs vége júniusnak, de úgy gondoljuk, hogy ez alatt a röpke pár nap alatt már úgyse fogják túlszárnyalni a hónap idiótája címet ez alkalommal egy ausztrál töltőállomáson elnyerő illető produkcióját. Miközben a nafta csorog autójába, benyúl a hátsó ülésre, kicsit turkál, majd nemcsak előveszi, hanem ki is próbálja öngyújtóját. A szerkezet működik, csak annyi a baj, hogy a töltőnyílástól 50 centire belobbantott láng a levegőbe párolgó benzingőzt is meggyújtja, hősünk pedig mi mást tenne, mint kirántja a pisztolyt az autóból, majd a kútfejre rögzített poroltó készüléket és a pont ilyen esetekre rendszeresített pánikgombot semmibe véve elmenekül az autótól.
Hirdetés
Szerencsére a kúton tartózkodott dr. Hussein Zaini, aki lélekjelenlétét megőrizve az autóhoz sietett, és egy nagy vödör ablakmosóvízzel lecsillapította a lángokat. Kérjük tanuljanak az esetből! Ha nem akarnak totális idiótát csinálni magukból, ne a benzinkút közepén tesztelgessék, hogy van-e még gáz és szikra az öngyújtójukban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?