Bepillantás a kulisszák mögé, avagy autózzunk tudatosan!

Fizetett hirdetés

Autóflotta Workshop a Groupama Tanpályán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Immár hagyományosan tartja Autóflotta Workshopját az elsősorban vezetéstechnikával, de ha úgy tetszik, a tudatos autózással is foglalkozó Groupama Tanpálya.


Legtöbbször rutinból, időnként az élményért autózunk, de időnként érdemes tudatosan is. A legjobb pedig az, ha az elméletet elsajátítva, begyakorolva, rutinná fejlesztve, de okosan tesszük. Vannak az autózásban örök tényezők, mint a fizika, de vannak változó paraméterek is. A Groupama Tanpálya által immár hagyományosan tartott Autóflotta Workshop nem csak a flottaüzemeltetőknek, minden olyan autósnak érdekes lehet, aki egy kicsit is szeret a kulisszák mögé látni. Nem csak bemutatkozik egy flottakezelő, a Next Auto, hanem azt is megtudhatjuk majd ügyvezetőjétől, hogy miért éri meg egy erre specializált vállalkozásra bízni autóparkunk kezelését. Bár meg kell hagyni, ez olyan logikus, mint takarítónőt vagy kertészt fogadni, míg mi jobban fizető munkával keressük a pénzt. Sok érdekes infót ígér a flottakövetésről az iData - ez is egy olyan szolgáltatás, amiről ma már elég sokan tudják, hogy jellemzően megéri megrendelni, illetve a cégautókba építeni.
Hirdetés
[kepallojobb=209203]Mit jelent a terepjárás a céges felhasználóknak? Többek között ezt is megtudhatjuk[/kepallojobb]
De vajon mit jelent az off-roadozás céges felhasználás szintjén, mik a tapasztalatok a céges tréningekről? Többek között erről fog mesélni Katona Csaba, a Tanpálya Off-Road Centrumának vezető instruktora. A Carl Zeiss Vision Hungary Kft. munkatársától megtudhatjuk, hogy mik a látás jellemzői problémái a vezetés szempontjából, továbbá természetesen azok megoldásait is megismerhetjük.
Matyó Csaba baleseti helyszínelő, Heltai Miklós egyetemi docens (SZIE), Vadvilág-Megőrzési Intézet igazgatóhelyettes és a Groupama Biztosító delegált képviselője három különböző szemszögből vizsgálja majd meg a vadgázolásokat, de lesz szó kenőanyagokról, a motorolajakat már nélkülöző villanyautókról és persze gumiabroncsokról is. Száraz előadások helyett egy könnyedebb, moderált beszélgetős stílusban lehet majd informálódni, a konferencia ebédje után pedig következik az igazi élményprogram a Tanpályán. Kipróbálható tesztautók, köztük villanyautók (például Tesla is). Terepjárók, amelyek az Off-road Centrumban lesznek vezethetők, de lesz Off-road taxizás is a Hungaroring szívében található erdőben. Meg persze a Tanpálya kötelezőnek mondható programjai: rántópados pálya kipróbálása saját autóval, szlalom pálya teljesítése időre. Akit érdekel, április 30-ig még kedvezményes, 25 helyett 20 ezer forintos (nettó) díjért regisztrálhat - ez annak tükrében kedvező, hogy ennyi pénzért máskülönben nemigen lehet egy napot eltölteni a vezetéstechnikai központban.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?