„Best Buy Award” kitüntetést kapott a Bárdi Autó

Fizetett hirdetés

Autóalkatrészből a legjobb ár és minőség - nemzetközi díjat nyert el a Bárdi Autó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Neves elismerést kapott a Bárdi Autó: az Icertias független svájci minősítő intézet piackutatása alapján az autóalkatrész kereskedőhálózat elnyerte a „Best Buy Award” elismerést.


Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-érték arányúnak. Az autóalkatrész kategóriában a vásárlók a Bárdi Autót jelölték meg mint a vállalatot, ahol a legjobb ár-érték arányban vásárolhatnak autóalkatrészt. A Bárdi Autó ezzel olyan elismert nemzetközi márkák közé került be, mint a Vodafone, a Samsung, a Toyota vagy a Lidl.
Hirdetés
Az Icertias Best Buy díjának elnyeréséhez jelentős mértékben hozzájárult a Bárdi Autó egyedülállóan nagy, 4 millió darabos raktárkészlete és felkészült szakembergárdája. Nyolcvan kirendeltségével és népszerű webshopjával[/url] a Bárdi Autó biztosítja, hogy a vásárlók a lehető legrövidebb időn belül jussanak hozzá a megvásárolni kívánt alkatrészhez, garázsipari berendezéshez vagy tartozékhoz.
  1. Öt kontinensen van jelen az Icertias

    A svájci Icertias egy zürichi székhelyű, független minősítő szervezet. Fő tevékenysége, hogy elismerje és pozitív minősítéseivel támogassa azokat a cégeket, amelyek különleges figyelmet fordítanak az ügyfélkapcsolatok fejlesztésére, termékeik és szolgáltatásaik pedig árban és minőségben a legmegfelelőbbek. Az Icertias öt kontinens több mint 40 országában vizsgálja a cégeket. Minősítési tevékenységéről ezernél is több regionális, országos és nemzetközi médiumban több mint 10 ezer híradás jelent meg mintegy két tucat nyelven. Globálisan neves elismerése a Best Buy Award, amellyel a magyar fogyasztók is rendszeresen találkozhatnak: a kék logót a legjobb ár/minőség arányú termékek és szolgáltatások viselhetik.
  2. A Bárdi Autó Zrt-ről

    A Bárdi Autó Zrt. Magyarország egyik legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi vállalata. A cég 3000 főt foglalkoztat; Magyarországon, Szlovákiában és Romániában 132 üzlettel van jelen. A Bárdi-testvérek által irányított, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás több mint százéves múltra tekint vissza, és 1997-ben alakult meg újra részvénytársasági formában. A cég jelenleg 400 beszállítóval dolgozik, teljes árukészlete több mint 10 millió alkatrészből áll. Ingatlanjai tárolókapacitása több mint 81 000 négyzetméter, 1400 kiszállító gépkocsiból álló flottája évente 70 millió kilométert is megtesz.

Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?