Bezárta a fiát, majd nem engedte, hogy a tűzoltók kiszabadítsák

A kínai anyuka jobban aggódott autójáért, mint gyermekéért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alapvető, hogy a hőségben ne hagyjuk gyerekünket az autóban őrizetlenül. Egy kínai hölgy mégis ezt tette, a gyermek pedig bezárta az autót.


Gyereket, kutyát, macskát, semmilyen élőlényt sem szabad egy percre sem a zárt autóban hagyni. Főként igaz ez nyáron, az utaskabin ugyanis a tűző napon percek alatt felforrósodhat, kínzókamrává válhat, s halált okozhat. Kínában azonban egy anyuka nem csak ezt az alapvetést nem vette figyelembe, s hagyta ráadásul a kulcsát az autóban hároméves fiával együtt, hanem miután a csemete magára zárta az ajtókat, s a meleg autóból segítségért könyörgött, a tűzoltóknak is meg kívánta akadályozni, hogy BMW-je ablakát betörjék.
Hirdetés

A tűzoltók szerencsére figyelmen kívül hagyták a gyermeke helyett a javítási költségért jobban aggódó anyát, s kiszabadították a fiút, aki szerencsére sérülések és mindenféle egyéb károsodás nélkül megúszta az incidenst.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?