Bivalyerős a legújabb F150 Harley-Davidson

A motor a lényeg, nem a Harley

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Limitált szériaként kezdte, mára azonban külön modellé nőtte ki magát a Ford F150 Harley-Davidson. A legújabb hatalmas teljesítményű V8-as benzinmotort kap.

A 2011-es modellévhez tartozó Ford F150 Harley-Davidson limitált széria különös ismertetőjele – a matrica dekorációtól és a kovácsolt, 22 colos felniktől eltekintve – a 6,2 literes, 411 lóerős V8-as benzines. Ez az erőforrás egyébként csak a Raptornak, illetve a nagyobb, F250-F350-es modellek sajátja, de a motorkerékpár-gyárral folytatott együttműködés erősítése végett a cégvezetés rábólintott, hogy a limitált modell is megkapja. Joggal, hiszen a Harley-Davidson modell a csúcsváltozatot jelöli a kisteherautónál, ahol minden alapfelszerelés, amit csak az árlista elbír: hangvezérelt navigáció, bőrkárpit, fűtött ülések a második sorban is, satöbbi. A vételárat azonban még nem árulta el a Ford, majd nem sokkal a télen induló forgalmazás megkezdése előtt teszik azt közzé. Az alapáron hatfokozatú automatikus váltóval szerelt F150 Harley-Davidson egyébként 4,2 tonnát vontathat, azaz nem csak luxusautóként, de haszonjárműként is megállja a helyét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?