BMW, Balaton, Zamárdi! Hétvégén egyben lesz!

6. Nemzetközi Balatoni POWERFANATICS.com BMW Találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

E hétvégén tartja szokásos éves találkozóját a POWERFANATICS.com csapata a Balatonnál.

[kepallobal=309144]E hétvégén Balatoni POWERFANATICS.com találkozó[/kepallobal]
Ismét BMW-k lepik el a Balaton déli partját! Több éves hagyományt ápolva, idén is megrendezésre kerül a Zamárdi Autós Campingben az éves "Balatoni POWERFANATICS.com" találkozó, mely hazánk legnagyobb BMW-s összejövetelének számít. Az időpont egyszerű, a most következő hétvége, azaz augusztus 15-17.
A POWERFANATICS.com találkozóira járó, a márka kultuszának fenntartására odafigyelő, javarészt fanatikus vagy hétköznapi BMW tulajdonosok már tudják, hogy nem múlhat el rendezvény BMW különlegességek, egyedi autók, szépségversenyek, burn out show, BMW-limbo, bikinis autómosás, esti koncertek, strandolás, illetve finom ételek és hideg koktélok nélkül. A rendezők pedig azt is büszkén hangoztatják, hogy e rendezvény ad otthont hazánk legnagyobb - külföldi klubok meghívásával tartandó - nemzetközi BMW találkozójának.
Hirdetés
A hangulatról kár beszélni írni, érdemesebb megtekinteni az alábbi, a tavalyi találkozón készült videót! Az idei rendezvény információi pedig a POWERFANATICS.com vonatkozó oldalán[/url] mind-mind megtalálhatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?