BMW fronthajtással, MINI alapra

MINI alapra is épül majd BMW

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Személyesen a BMW csoport vezetője jelentette be, hogy további bővülés várható a MINI kínálatában, és a mostaninál szorosabb kapcsolat várható a BMW modelljeivel.

Dr. Norbert Reithoffer, a BMW csoport első embere a brit What Car? magazin szerkesztőjének kérdésére elárulta, hogy a közlejövőre nézve akár tízféle modell is alkothatja a MINI márka kínálatát. Jelenleg a normál (One, Cooper, JCW) háromajtós mellett a Cabrio és a kombi Clubman készül, tavaly érkezett a Countryman szabadidőjármű, hamarosan jön a Coupe, továbbá már nem titok, hogy zöld lámpát kapott a Rocketman tanulmány szériaváltozata is. Reithoffer még hozzátette, a BMW 500 millió fontos beruházást hajt végre az Oxfordban található összeszerelő üzem fejlesztésére, hiszen itt fog készülni a nemsokára várható következő generációs MINI Cooper, amely már azt az UKL padlólemezt használja majd, amire a fronthajtásos BMW-k is épülnek - úgy tűnik, a háromhengeres 3-as után tartogat még meglepetéseket a bajor gyártó.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?