BMW M5 után ciki az M3

Új Ring Taxi a Nürburgringen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Négyajtós BMW M3 váltja az M5 Ring Taxit a Nürburgring közkedvelt turistacsalogató szolgáltatásában. Az új modellt azonban már nem vezeti a ring királynője, Sabine Schmitz.


Az internet világában elképzelhetetlen, hogy leálljon az információk áramlása, így nem meglepő, hogy a legkomolyabb BMW fórumokon már hetek óta téma volt: Sabine Schmitz, a ring királynője nem vezeti többet a Nürburgringen fizetős szolgáltatásként igénybe vehető élményautót, az M5 Ring Taxit. Egyesek még azt is leírták, hogy a V10-es motoros modell után Sabine cikinek érezte az új kocsit, amely a "csak" V8-assal hajtott M3-as négyajtós kivitele, de úgy véljük, ennek nem lehet köze a versenyzőhölgy távozásához. Sabine Schmitz egyébként igazi legenda lett a Zöld Pokolban - ahogy a Nürburgring Nordschleife pályát becézik -, a videómegosztó portálokon rengeteg felvétel kering, ahogy mosolyogva, vidáman, jókedvvel száguld az utasaival, olykor keresztben, füstölő gumikkal a kanyarokban. A jövőben a BMW Driving Experience instruktorai vezetik az M3-asokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?