BMW őrület: drift a felhőkarcoló tetején!

Drift a 310 méteres felhőkarcoló tetején

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Biztosra vehető, hogy a BMW marketingosztályán elgurult a gyógyszer: egy felhőkarcoló tetején drifteltették az új 1 M Coupe-t. Félelmetes látvány...

Írtunk már többször is arról, hogy reklámjaiban miként csipkedi egymást a két bajor prémiummárka, az Audi és a BMW. Az egymás termékeinek cikizése mellett azonban néha nagyon komoly dolgokra is futja az ötleteikből. Az Auditól évekkel korábban ilyen volt a quattro kiválóságát demonstráló azon klip, amikor az akkori 100-assal felmentek egy síugró sáncon, most pedig a BMW egy amerikai felhőkarcoló tetején villogtatta a vadonatúj, már Magyarországon is bemutatott 1 M Coupe tudását. Úgy tűnik, a Nürburgring egyelőre lerágott csont, pokolba a köridővel - aminél egyébként jobbat tudott a gyengébb, olcsóbb Renault Mégane RS Trophy 265 -, és füstöljenek azok a gumik, cirkuszt a jómódú népnek! A hajmeresztő mutatványra Kaliforniában, Los Angelesben, a 310 méter magas U.S. Bank Tower tetején került sort, egészen pontosan a helikopterek leszállására szolgáló placcon. A szavaknál többet mondanak a képek, így csak annyit mondunk, nézzék meg az alábbi videót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?