BMW-vel mentik meg a világot a Marvel hősök Budapesten?

Hamarosan a mozikban a Fekete Özvegy, amelyben egy BMW X3 is szerepet kapott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Némi premier tologatás után most már biztos, hogy július 8-án vászonra lép a Fekete Özvegy, és vele együtt egy BMW X3 is.

Kiváló reklámfelületnek számítanak a hollywoodi filmek, amit a legtöbb autógyártó nem is rest kihasználni. Most épp a BMW szállt be egy Marvel-moziba, amelynek univerzumában már az Audi és a Lexus is letette a névjegykártyáját. A legújabb film egy kémthriller, a Fekete Özvegy, amely július 8-án debütál a hazai mozikban. A BMW és a Marvel Studios közös munkájának eredményeként megjelenik majd a vásznon egy BMW X3 is, de szerepet kapott még egy BMW 2-es Gran Coupé is. Természetesen akciódús üldözéses jelenetekben szerepel a két autó, és az előzetst megnézve az X3 sorsa is egyértelművé válik. Ám jelenet közben érdemes a környezetre is figyelni, hiszen Budapest utcáin forgatták, így számunkra biztosan érdekes élmény lesz látni a helyszíneket.Ez volt az első alkalom, hogy a BMW és a Marvel Studios együttműködött, a végeredmény pedig lenyűgöző lett” – mondta Jens Thiemer, a BMW márkaigazgatója. „A BMW X3 és a BMW 2-es Gran Coupé marketingstratégiánk részeként kapott kulcsfontosságú szerepet a Fekete Özvegyben (16V), jelentős érzelmi töltettel fűszerezve meg mindkét modellünk kommunikációs kampányát. Márkakommunikációnkban kiemelt fontosságúak az érzelmileg megérintő, izgalmas történetek, így kétség sem férhet hozzá, hogy újabb együttműködési lehetőségeket keresünk a Marvel Studios oldalán” – tette hozzá. Az előzetest megnézheted az alábbi videóban!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?