Bő 1 millió forintos árkedvezménnyel jön az új Suzuki

A vártnál olcsóbb, elődjénél drágább lett az új Suzuki S-Cross

Már a hazai szalonokban is elérhető az új Suzuki S-Cross. Elődjénél drágább, de összességében korrekt áron mérik, mutatjuk mennyiért.

Nincs megállás a Suzukinál. Éppen csak bemutatkozott a héten még titkolt új S-Cross, máris megvannak a hazai árai , egyben le is került a korábbi SX4 S-Cross a márka weboldaláról. Míg utóbbi 5,67 millió forintról indult, s ezzel olcsóbb volt, mint az 5,81 milliós bázisárú Vitara, az új S-Cross bár a korábban megbízhatónak mondott információ alapján 6,49 milliósnak véltnél kedvezőbb alapárat kapott, így is drágább lett a Vitaránál. Az új S-Cross GL alapverziója ugyanis 6,09 millióról indul, annak köszönhetően, hogy 1,05 millió forintos árkedvezménnyel debütált.
Hirdetés
Már a GL alapverzió is 17 colos alufelnis, manuális légkondis, központi záras és elöl-hátul elektromos ablakos, 7 colos központi érintőkijelzős, sőt a távolságtartós tempomat és a full LED fényszóró sem hiányzik alapellátmányából. A nála 400 ezer forinttal drágább GL+ egyebek mellett már kétzónás automata klímát és kulcs nélküli nyitást-indítást, első ülésfűtést is adó. A már 9 colos, gyári navigációs központi kijelzős, bőrkárpitos GLX felára 850 ezer forint. Utóbbihoz a nyitható panorámatető 250 ezerbe kerül, összkerékhajtást 740, automata váltót 600 ezer forintért kaphatunk. Így az S-Cross legdrágább, összkerekes, automata váltós, panorámatetős verziója is megáll akciósan 8 930 000 forintnál, de a kedvezmény nélküli listaárát is ügyesen 10 millió forint alatt tartották, a metálfényezésért persze elkérnek még 170 ezer forintot, így az újdonságért fizetendő összeg legfeljebb 9,1 millió forint lehet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?