BoatorHome, a lakjóautó. Vagy hajkáskocsi

Három az egyben: autó, hajó és lakás is a BoatorHome

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Teljes értékű lakóautó, mely a vízparton kienged magából egy csinos kis csónakot. Ideális jármű nyugdíjas évekre, illetve röghöz kötetlen életmódhoz.


Ha világutazók lennénk, most azonnal eladnánk mindenünket, hogy leadjunk egy rendelést a kanadai Ontarióban dolgozó Highwave Boatorhome egyik termékére. Például a videón látható 1996-os típusra, vagy kicsivel több pénz birtokában a modernebb megjelenésű 2000-esre, amit még a nemrég elhunyt Larry Hagman (Jockey Ewing) is elismerő szavakkal illetett[/url] a gyártó cég honlapján.

Az eredeti 1996-os modell két részből áll: orra egy elsőkerékhajtású Ford Econoline Super Van, melyet Haulernek, vagyis vontatónak hívnak, a jármű hátulja pedig a nagyjából 31 láb (kb. 10 méter) hosszú Cruiser. A két szekció között ajtó biztosítja az átjárást. A két szerkezet egyben nagyjából egy iskolabusz hosszát teszi ki, így - amerikai arányokkal számolva - alig két autónyi parkolóhely szükséges, ha valahol meg akarunk vele állni.
Hirdetés

A videón látható gépet időközben már leváltotta a 2000-es típus, melyben 7,2 literes V8-assal hajtott, a feladatnak megfelelően továbbra is elsőkerék-hajtású Ford F750 SuperDuty pickup helyettesíti a korábbi Super Vant. Utasterében négy fotelben lehet terpeszkedni gurulás közben, a Cruisert pedig két darab, együttesen 800 lóerő összteljesítményű Mercury V8-as hajtja. Ha valaki kedvet kapott, hogy lakóautóját sokoldalúbb járgányra cserélje, akkor azt javasoljuk, hogy a részletes specifikációkért látogasson el a gyártó honlapjára[/url], ahol mindent megtudhat a Highwave Boatorhome 2000 részleteiről.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?