Bóják réme a jávorszarvas teszten a Mitsubishi L200, de átment!

A látszat néha csal. Ijesztően dől, de mégis átment az L200 a jávorszarvas teszten

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét jelentkezett egy videóval a KM77 csatorna, ezúttal azt nézheted végig, hogyan teljesít a Mitsubishi pickupja az elkerülő manőverek során

Tény, hogy letarolt jónéhány bóját a Mitsubishi L200 a jávorszarvas teszten, ám a próbát végző szakik szerint nem olyan vészes a helyzet, mint az elsőre látszik. Először 79 km/h tempóval próbálták kikerülni az autó elé ugró képzeletbeli jávorszarvast, tehát nem az előirányzott 77 km/h-val. Habár nem meglepő módon alulkormányozottság jelentkezett, könnyen irányítható maradt a platós, a bóják persze nem mind úszták meg. Más sebességeknél is hasonlót produkált, 70 és 73 km/h-val is kipróbálták az elkerülést. Előbbinél még el is emelkedett az egyik kerék a talajról, a tesztelők mégis úgy értékelték, hogy belülről nem volt gond, uralható maradt az autó. Az egyetlen „tiszta kört”, tehát bójadöntés nélküli kikerülést 69 km/h tempóval sikerült kivitelezni, amit végül teljesen elfogadhatónak értékeltek a kategóriában. Szóval a félelmetes látvány ellenére a Mitsubishi L200 jól vizsgázott a jávorszarvas teszten.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?