Börtönre ítélték a YouTube-on randalírozó 25 éves brit fiatalt

Így jár az, aki versenypályának használja a közutakat, és ezzel dicsekszik is a közösségi oldalakon

Több ízben is vétett a szabályok ellen, nem beszélve arról, hány ember életét veszélyeztette a hajmeresztő mutatványaival, a rendőrség most több mint 2 évre elítélte a YouTube-ra feltöltött videók nyomán.

Több mint 69 ezres követőtáborral rendelkezett az a brit YouTuber, akit a napokban ítélt el a brit bíróság 27 hónapra, mert több esetben is vétett a közúti szabályok ellen. A Certi Drivers csatornáról, melyet a 25 éves Adeel Habib üzemeltetett, mára lekerült az összes videó, de ismerjük a mondást, miszerint ha valami egyszer kikerül az internetre, azt onnan képtelenség letörölni, így a felvételek a mai napig megtekinthetőek a különböző közösségi felületeken.
@gparkes278 #certidrivers #thrashed #c63amg ♬ original sound - gparkes278
Hirdetés
A videókban könnyedén kivehető, hogy a sofőr a megengedett sebességlimitet jócskán túllépve, a piros lámpákat ignorálva, más autók között cikázva közlekedik, nem beszélve arról, mikor másokkal versenyzett a forgalomban. A West-Yorkshire-i rendőrkapitányság tájékoztatása szerint Habib 2020 decembere és 2021 októbere között rendszeresen szabálytalanul közlekedett, a rendőrség pedig egy nagyszabású akció keretében kapcsolta le a sofőrt, melyet pontosan a hozzá hasonló esetek miatt indítottak. Habibnak az egyébként sem csekély bűnlajstromát tovább sikerült bővítenie, ugyanis kábítószer birtoklásáért is elítélték, a korábbi 27 hónap mellé további 4 évet kapott, a jogosítványát pedig 49 hónapra betiltották, bár a rácsok mögött aligha lesz rá szüksége.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?