Borulással végződött a Mercedesek kakaskodása norvég autópályán

A Mercedes B-osztály sofőrje nem bírt magával, felborította a márkatárs G-osztályát

Életveszélyes módon rendezték le a konfliktust, a csodával határos módon komoly személyi sérülés nem történt, ellenben mindkét autóra ráfér egy alapos javítás.

Filmbe illő mutatvánnyal sikerült a feje tetejére állítani a G-osztályt, csak a jelenetet sajnos az élet írta. Az ötperces videóból az nem derül ki, hogy mi korbácsolta fel az indulatokat, de állítólag nem is egy közlekedési konfliktus váltotta ki a feszültséget. A hátul haladó autóból végig rögzítették az eseményeket, ami már az autópályára történő felhajtás előtt okozott némi kárt a járművekben. A B-osztály sofőrjét szemlátomást nem érdekelte az autója állapota, többször is nekiment a terepjárónak, aminek következtében potyogtak az alkatrésze a kis Merciről.
Hirdetés
Az autópályán fordult a kocka, a G-osztály megelőzte a B-t, ami rögtön utánament és újból nekihajtott. Ezután taktikát váltott a sofőr és inkább oldalról próbálkozott, a két autó több tíz méteren át egymásnak simulva a haladt, majd sikerült keresztbe fordítani a terepjárót, ami fel is borult. A feje tetején megálló autóból önerőből másztak ki a bent ülők, láthatólag súlyos sérülés nem történt. A jól dokumentált eseményeknek nyilvánvalóan súlyos következményei lesznek, csupán a vakszerencsén múlott, hogy nem történt tragédia.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?