Bőrületes Infiniti a bolgár Vilnertől

Infiniti EX37 Vilner

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sötét bőrözés és krómozott részletek kombinációjával, és hasított bőr tetőkárpittal érkezik a legújabb bolgár luxusbelső.

Mostanában igen ízléses átépítések érkeznek Bulgáriából: a közelmúltban Mercedes G osztályt és Vitót is újrakárpitozó Vilner most a kompakt Infiniti EX37 crossover belsejét húzta át sötétbarna bőrrel.
A leginkább egy brit kastély könyvtárszobájában látható bútorokra emlékeztető átfazonírozás során jutott a műszerfalra, a kapaszkodókra és az ajtók belsejére is a meleg tónusú bőrből, az üléseken pedig látványos mintázatot alakítottak ki a varrással.
Hirdetés
A Vilner által beszerelt Nappa bőrrel burkolt, króm részletekkel díszített új kormánykerék oldalsó részein szélesebb az eredetinél, míg az autó tetejét belülről finom fekete hasított bőr fedi.
Nagy teljesítményű hifirendszerrel is meglepik vásárlóikat, és hogy még tökéletesebb környezetben legyen élvezhető a muzsika, a cég a gyárit kiegészítő plusz hangszigeteléssel igyekszik csökkenteni a külvilágból beszűrődő zajokat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?