Bővült a kolbászflotta, repülő kolbásszal

Az Oscar Mayer hotdog készítő kiszállító flottája már igen széles, most már repülnek is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újabb tagokkal bővült a híres Oscar Mayer hotdogos flottája. Kezdetben csak egy óriási hotdoggá alakított buszuk volt, ma már van Mini, robogó és drón is.

Oscar Mayer híres kolbászait ma már nem akármivel szállítják. Tudjuk, itthon nem valami ismerős, az amerikai vállalat hordog árusítással foglalkozik, és már a kezdetekkor egy meghökkentő járgányból kínálták a hotdogot. A Wienermobile sokáig az egyetlen reklám- és szállítóeszközük volt, azóta viszont bővült a flotta egy Mini Cooperrel, ami egy óriási kolbászt kapott a tetejére, ez a WienerMini. Haladni kell a korral, így ma már a legtöbb igényt megpróbálják lefedni, most két új modellt mutattak be.
Hirdetés

A WienerCycle tulajdonképpen egy oldalkocsis Vespa robogó, a 8,5 lóerős motor nyolc hotdogot képes szállítani a hőtartó oldalkocsiban, ami természetesen hotdog alakú. Emellett van két távirányítású drón is, az egyik földön, a másik levegőben közlekedik. A WienerRover egy nagy távirányítású autó, hat darab hotdogot képes fűtve szállítani, miközben durvább akadályokon is átverekszik. A WienerDrone a levegőből közelít a vevőhöz, a repülő kolbász nem valami hatékony, egy darab hotdogot képes szállítani, de nem fűtött tárolóban, viszont akár egy mérföld, vagyis 1,6 kilométer távolságba is elviszi az ételt, miközben több mint 300 méter magasra emelkedik. Az Oscar Mayer egy július 4-ei partira készült a robogóval és a drónnal, az arkansasi bulin ezekkel fogják kiszolgálni az éhes népet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?