Bringások kedvence lehet az Avensis

Gyári tárolórendszerek Toyota Avensishez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ahogy a közelmúltban a Mercedes, most a Toyota is előállt egy sor speciálisan kialakított tárolási megoldással: kerékpártartó, hűtődoboz, síbox az Avensis kínálatában.


Praktikus tárolórendszer családot adott ki a Toyota elsősorban az Avensis Wagonhoz, de akadnak köztük a szedánnal is kompatibilis darabok.
Hirdetés
A sorozat egyik leghasznosabb tagja a három kerékpár szállítására alkalmas, összehajtható, s ebben az állapotában a csomagtartóban kis helyet foglaló tároló. A szerkezetet az autó vonóhorgához lehet rögzíteni, hasznos funkciója, hogy telepakolt állapotban is lehajtható, így bringaszállítás közben is hozzá lehet férni a csomagtér tartalmához.

Kapható a tetőre rögzíthető, kulccsal zárható síbox, a bringatároló felhelyezését lehetővé tevő levehető vonóhorog, és vannak általánosabb kiegészítők, mint a szivargyújtóról üzemeltethető, nagyméretű hűtőláda, csúszásgátló szőnyegek a raktér padlójára, gyerekülések különféle méretben, és árnyékolók az oldalablakokra és a hátsó szélvédőre.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?