Bringásokkal, síelőkkel kivételez a Merci

Univerzális tárolórendszerek a Mercedestől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autók tetejére és farrészére biggyeszthető többcélú tárolóegység-családot fejlesztett ki a Mercedes, a célcsoportot a sportolók és utazók adják.


Kerékpárok, sílécek, snowboardok és egyéb nehezen elhelyezhető tárgyak tárolására, szállítására alkalmas kiegészítőket mutatott be a Mercedes.

Az új A- és B-osztályokhoz az Alustyle Quickfix elnevezésű, könnyen, szerszámok nélkül felszerelhető, zárható tetőcsomagtartót ajánlják, mely mind kerékpárok, mind téli sporteszközök szállítására alkalmas.
Hirdetés
A terepes ML, GL és GLK modellekhez kifejlesztett Easy-Fix II is hasonló célokat szolgál, s hasonló tulajdonságokkal bír, és érdemes megfigyelni a farrészre illeszthető kerékpártartóról készített képeket, melyeken látszik, hogy a Mercedes megoldást talált arra a problémára, hogy ilyen kiegészítő felszerelése esetén nem lehet kinyitni a ferdehátú autók ötödik ajtaját: a szerkezet szükség esetén lebillenthető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?