Brutál tuning X6-osra

300 kilométer/órával is repeszthet a Hamann X6-osa

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A svábok nem nyughatnak, a laupheimi Hamann tuningműhelyben a ráncfelvarrott BMW X6 M-nek elkészítették a nem éppen szalonképes teljesítményű szörny változatát. A szuper SUV a Tycoon II nevet kapta.


Már az első generációs Tycoon is félelmetes volt, a frissített változat minden eddigi próbálkozáson túltesz. A körbe szpojlerezett kocsi alig emlékeztet egy szabadidő-autóra, de még a BMW X6-os sziluettjét is csak keressük a vonalai alatt.
Hirdetés

Sokkal inkább sportkocsi, mint SUV az átdolgozott X6-os. Teljesítményét tekintve nem férhet ehhez kétség, 670 lóereje (az alapul szolgáló M-es verzió csupán 555 lovas) akár 300 kilométer/órával is repítheti a monstrumot, az elektronikus sebességhatárolást kiiktatják a tunerek. A szénszálas motorfedélen méretes lélegeztetőnyílást vágtak, a maximális forgatónyomaték 680 newtonméterről 950-re nőtt. A kilométerórát 320 kilométer/órás sebességig skálázták, a sport bőrkormány háromküllős, az utasteret alcantara teszi kényelmessé, de nem spóroltak a karbon felületekkel sem.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?