Brutális M6 Gran Coupét faragott a PP-Performance

800 lóerős BMW M6 a PP-Performance tuningcég előadásában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

560 lóerő nem kevés. Ennyi a BMW M6 Gran Coupé eredeti teljesítménye. Most erre tettek rá egy lapáttal a PP-Performance tunerei.


Bemutatta legújabb tuningcsomagját a német PP-Performance. A prémiumautók átalakításával foglalkozó cég ezúttal a tuningőrültek egyik kedvenc márkáját, a BMW-t vette kezelésbe. Az M6 Gran Coupéból igazi szörnyeteget faragtak, jelenleg ez a leggyorsabb 6-os BMW világszerte.
Hirdetés

A gyári 560 LE, 680 Nm értékeket 800 lóerőre és brutális, 950 Nm-re tornázták fel. A tuningcsomag nettó 15 000 eurót kóstál, amely tartalmazza az átalakított leömlőket, a BMC versenylégszűrőt, egy Akrapovic kipufogórendszert és természetesen a chipet, amely a motorvezérlő elektronika működését szabályozza. A sárgászöld szörnyeteg a módosítások után 328 km/h végsebességre képes. 0-100 km/h gyorsulási adatot eddig nem közöltek, de egészen biztos, hogy jócskán a gyári 4,2 másodperc alatt fogja ezt a sprintet teljesíteni az M6 Gran Coupé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?