Budapest utcáit járja a Jaguar E-Pace

Álcázva kapták le Budapesten a Jaguar E-Pace tesztautót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A távoli téli tesztek után valahogy Magyarországra keveredett a még álcázott, de hamarosan bemutatkozó Jaguar E-Pace kompakt SUV.


Budapest utcáin, álcázva sikerült lekapni a Jaguar hamarosan bemutatkozó apró városi terepjáróját. Az új E-Pace-t az Audi Q3 ellenfelének szánják a britek. A Jaguar első SUV-ja, az F-Pace alá érkezik majd. Házon belüli példánál maradva a Range Rover Evoque méreteit kapja; alapját a Discovery Sport acél padlólemeze adja majd, és egy gyártósoron is fognak készül Halewoodban. Dizájnfronton nem meglepő módon az F-Pace-hez idomul, az utastérben minőségi javulást ígér a gyár, még a nagyobb testvérhez képest is. Ezt támasztja alá, hogy először kaphatja meg a Jaguar Incontrol Touch Pro infotainment rendszerét is. Motorterében 2,0 literes négyhengeres Ingenium benzineseket és dízeleket vonultathat fel.
Hirdetés

A szerkesztőségünkbe eljuttatott képeken szinte azonosan álcázott modell szerepel, mint a korábbi téli teszteken lekapott tesztautók. Egyelőre nem tudni, hogy ki foglalkozik vele és miért került hazánkba, de több olyan hazai autóipari cég is ismert, akikhez gyakran járnak álcázott tesztautók. A négyüléses kompakt SUV bemutatkozását nyár elején várhatjuk, és a Jaguar érthetően sokat vár tőle az F-Pace sikerein felbuzdulva.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?