Budapesten a gymkhana sztárja, be is ülhetsz mellé

Ken Block Ford Fiesta ST-t forgat Magyarországon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Március 23-24-én Magyarországon, Budapesten forgatnak reklámfilmet az új Ford Fiesta ST-ről. A meghívott sztár Ken Block, a gymkhana mestere.

Már nálunk is kapható az az új Ford Fiesta ST, amelynek 1,6 literes EcoBoost turbómotorja 180 lóerős, s amely 100 km/órás sebességre mindössze 6,9 mp alatt gyorsul fel. Ennek a kis sportmodellnek a reklámját forgatják március 23-24-én Magyarországon, Budapesten, a promóciós kisfilm főszereplője pedig a kékovál egyik nagykövete, Ken Block lesz.
Az amerikai autóversenyző ugye a gymkhana, a volánpörgetés nagymestere, videói több tízmilliós nézettséget értek el a megosztókon. Rajongói már biztos tűkön ülve várják a Gymkhana 6-ot - nos, egy kicsit még türelemmel kell lenniük.
Hirdetés

Block amúgy egyéb szakágakban is előszeretettel megfordul, legutóbb például a Mexikói ralin pályafutása legjobbjaként a hetedik helyen végzett. Naná, hogy egy Ford Fiesta RS WRC-t terelgetve.
És egy szerencsés most akár jattolhat, vacsorázhat is az internetes sztárral, sőt be is ülhet mellé és elleshet tőle pár fogást azután, hogy a Ford Facebook-oldalán elég meggyőzően mutatja be sofőri kvalitásait. Vezetni lehet majd a Fiesta ST-t? Állítólag igen.
Kép, videó vagy zene, ami játszik, annak viszont feltétlen Ken Blockhoz és/vagy a Fiesta ST-hez kell kötődnie. A legkreatívabb pályázat nyer. Nevezni itt lehet.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?