Budapesten fotózták az új hibrid Range Rovert

Csöndben suhant az álcázott Evoque a Lánchíd lábánál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Olvasónk fotózta le az álcázott Range Rovert, méghozzá Budapesten. A fotók mellé egyetlen sort fűzött, ami mégis nagyon sokat elárul a készülő modellről.


Több fejlesztőközpont is működik Budapesten, így nem csoda, ha időnként felbukkan egy-egy tesztautó álcázva. Láttuk tavaly az új Suprát, előtte temérdek Tipót és Swiftet is, de a Bosch Gyömrői úti telephelyéről kiguruló sok-sok álcázott SUV is egyértelmű, mi lehet. Ezt a Range Rovert viszont a Lánchídnál fotózták, méghozzá hazai próbarendszámmal, ami szintén arra enged következtetni, hogy itthon fejlesztik bizonyos rendszereit.
Hirdetés

A fotókat olvasónk, Balogh Dániel készítette, aki csupán egyetlen mondatot fűzött hozzájuk, hogy az autó csöndben suhant el mellette. Ez nem enged másra következtetni, minthogy valamiféle hibrid hajtást, vagy akár teljesen elektromos hajtást kapott az igencsak elnagyolt és összepakolt tesztautó. A jelenlegi Evoque elemeiből összerakott álcázott Range Rover szerint tehát a következő Evoque már valamiféle villanyhajtást is kap. Bemutatásáról egyelőre nincs hír, vélhetően 2020 előtt nem fogjuk megismerni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?