Bugatti hajtott pályára a foci EB-n

Románia Daciát, Franciaország Bugattit kapott csapatába

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mi lenne, ha autókkal is fociznának? Szerencsére már ezen sem kell gondolkodnunk, egy brit lap a foci EB-n felbuzdulva megkereste a legmegfelelőbb kocsikat és mezt húzott rájuk.

Most nem a Top Gear-féle autós fociról van szó, a brit Carwow az EB-n játszó csapatok közé küldött kocsikat, természetesen mindenkinek, ami jár. Elképesztően jó fotók készültek az éppen akcióban lévő autókról, amiket egyszerűen muszáj volt megosztanunk. Nem is csupán a csapatok mezéhez igazították a fényezést, mindegyik kapott némi tuningot, már azokért is külön érdekesek. Romániának például Dacia jutott, egy off-road kerekekre emelt Duster, szélesítésekkel, gallytörővel, de Oroszország sem kaphatott mást egy kocka Ladánál. Azért a kilógó szívócsőért is külön járna a pont, de az ültetéssel szélesítéssel együtt egyszerűen világi.
Hirdetés
Franciaország egy új Bugatti Chironnal gurulhatna pályára, Wayne Rooney pedig egy Jaguar F-Type-ban erősíthetné az angol válogatottat. A svédeknek csupán egy Koenigsegg jutott, igazán kíváncsiak lennék, mire menne a füves pályán a hátsókerék-hajtású szuperautó. A csehek Kodiaq-ja viszont abszolút nyerő az emelt futóművel, pedig még meg sem jelent. Spanyolország nyilván SEAT-ot kapott, egy Leon Cuprát, Németország pedig szintén bajban lenne a Mercedes AMG GT-vel, még kapusnak se lenne jó, annyira alacsony. Olaszország megvillanthatná végre a LaFerrari Spidert, bár ha a Váci útról képes volt leesni, képzelhetik, mi lenne vele a füvön. Személyes kedvencünk viszont az írek járgánya, bár sokan amerikainak hiszik a DeLoreant, a DMC-12 bizony Írországban, Dunmurry-ben készült. Igaz, a fényezéssel eltakarták a szálcsiszolt acéllemezeket, megbocsájtjuk a fekete műanyag szélesítések miatt, amik fantasztikusan jól állnak neki, ahogy a teli felnik is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?