Bukólámpákkal jön a felélesztett De Tomaso, már tesztelik!

Az Ares Design idézi meg a De Tomaso Panthera sportkocsit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Többször próbálták mér feléleszteni a De Tomasót, de mint kiderült, csak pénzmosás állt a háttérben, most nem a márkát, hanem ikonikus sportautójukat, a Pantherát idézi meg egy kisvállalat.


Többször nekifutottak már a De Tomaso autógyár felélesztésének, ám minden egyes alkalommal kiderült, hogy csupán reklámfogásról és pénzmosásról van szó. Az Ares Designnál most nincsenek állítólagos leszármazottak és nem a márkát akarják újjáéleszteni, csupán az egyik modellt idézik meg, méghozzá a legendás Panterát. Tavaly mutatták az első fotókat a tanulmányautóról, mely ügyesen mutatja az eredeti vonalakat, mégis modern, ám úgy tűnik, ennek nagy része meg is valósul, méghozzá a bukólámpákkal együtt.
Hirdetés

A felugró lámpákat a '90-es évek eleje óta nem láttuk új autón, az Ares Design Panther nevű álcázott tesztautóján viszont ott vannak, vagyis valahogy képesek sorozatgyártásba vinni. Az autó alapját egyébként a Lamborghini Huracán adja, annak V10-es motorját viszont 650 lóerőre húzzák. Az Ares Design Pantherből csupán 21 darab készül, a vezérigazgató, Dany Bahar, aki korábban a Lotus vezére volt, büszkén áll a projekt mögött, mivel alig öt hónappal a látványtervek után már tesztelik az autót. Az összeszerelést októberben kezdik, a Panther ára pedig közel 163 millió forintnál kezdődik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?