Busszal a Hungaroringre? A WSR ezt a lehetőséget is megadja

Jövő hétvégén World Series by Renault, azaz WSR a Hungaroringen! Megvan már a jegyed?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismételt riasztás: ingyenes versenyhétvége lesz a Hungaroringen. Jegy mindenkinek van még, a legszerencsésebbeknek élménykör is jut!

Lényegében minden lényeges infót elmondtunk már korábbi cikkünkkel a WSR-ről, de érdemes ismét átrágni a témát, illetve azért van egy-két új infónk is. Igen, a WSR ismét, immár kilencedszerre látogat a Hungaroringre. A versenysorozat történetében a hazai az egyetlen pálya, ahol ilyen sokszor járt az ingyenes száguldó cirkusz. Ahol az Infiniti Red Bull Racing aktuális F1 versenyautója is látható lesz, de még jobb hír, hogy a Formula 3.5-ös Renault versenyautók a még V8-as, 3,5 literes motorokkal, valódi és persze vérpezsdítő motorhanggal futnak, és ami idén épp az iskolaév végén, június 13-14-én lesz.
Hirdetés
Mennyi idő alatt ér a busz az Árpád hídtól a Hungaroringre? Nem nehéz kitalálni: 30 perc alatt, óránként indul és ingyenes, miként az egész WSR Mennyi idő alatt ér a busz az Árpád hídtól a Hungaroringre? Nem nehéz kitalálni: 30 perc alatt, óránként indul és ingyenes, miként az egész WSR

Az Eurocup Formula Renault 2.0 kategóriában az ifjú tehetségek debütálnak, itt lesz továbbá a legutóbbi Párizsi Autószalonon leleplezett, 1100 kilogrammos, 500 lóerő és 300 km/h sebesség felett teljesítő Renault Sport R.S. 01 túraautó is. Meg persze a Renault teljes újautó-kínálata, beleértve a Kadjart, amit addigra mi is kipróbálhatunk, s be is mutathatunk, meg persze a már vezetett új Espace is.
Programok a pályán kívül is bőven lesznek, például ingyenes egészségszűrés, azaz orvosi vizsgálatok, a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola kutyáinak bemutatója, gyerek kresz-park, szimulátorok sora, kerékcsere-verseny, továbbá az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Tűzmegelőzési Bizottság szervezésében füstsátor, magasból mentő és további bemutatók.
És igen, a jegy továbbra is mindenkinek ingyenes, innen[/url] letölthető, VIP jegyet és élménykört nyerhetnek mindazok, akik az alábbi fogós kérdésre választ adnak. [urlap]
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?