Centenáriumi limitált 7-est készített a BMW

Különleges 7-es sorozattal ünnepli 100 éves évfordulóját a BMW

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A bajor gyártó százéves történelmének egy százdarabos 7-es különkiadás állít emléket. Ráadásként egy különleges töltőtollat is kapnak a tulajdonosok.


Egyedi külsőt és belsőt, valamint több helyen is a "The Next 100 Years" feliratot kapja meg a BMW 100. évfordulója alkalmából készített 7-es sorozat. A mindössze 100 darabból álló limitált széria Centennial Blue külső fényezést, 20 colos felniket és ötvös által készített "The Next 100 Years" logót kap a B-oszlopra. Az egyedi stílus folytatódik az utastérben is. A füstös fehér Merino bőrkárpit, az Antracit tetőkárpit és a zongoralakk fekete műszerfalberakás mellett szintén megjelenik a centenáriumi felirat a fejtámlákban és a műszerfalon. Minden modellhez egyedi töltőtoll jár, amely ródium bevonatú arany hegyet rejt magában.
Hirdetés

A limitált szériás 7-es három motorral lesz elérhető. A 4,4 literes V8-as 450 lóerőt, a 6,6 literes V12-es 612 lóerőt mozgósít. Ezen kívül a 40e plug-in hibridet is választhatjuk, melyben egy 2,0 literes, négyhengeres motor és egy elektromotor dolgozik, melyek együttesen 326 lóerő rendszerteljesítményt szolgáltatnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?