Chris Forsberg megdrifteltetett egy Nissan NV Cargót

Áprilisi tréfának teherautó-driftelés

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amerika egyik nagy kedvence és a Formula-D profi driftere április bolondja lett. Egy Nissan EV teherautót kellett keresztbe raknia.


Chris Forsberg, a Nissan gyári pilótája az amerikai drift-bajnokságban, a Formula Driftben. Nem ismeretlen neki a videózás, rengeteg kisfilmben szerepel a YouTube-on. Most is egy forgatásra hívták meg, ahol saját utcai 370Z-jét kellett volna megforgatnia. A japán gyár azonban másra gondolt igazából - a semmiből megjelent egy speciálisan driftre felkészített NV Cargo Van. A végeredmény persze az lett, hogy Forsberg keményen elrúgja a kisteherautónak a gyárterületen. A legjobb rész, amikor nyitott ajtókkal eldriftel a targonca lapátjai alatt. Annyira lehetetlen látvány, hogy már jó. Természetesen azért nem olyan egyszerű ez, mint amilyennek látszik a képernyőn. A teherautón számtalanszor kellett gumikat cserélni, a felvételeket pedig többször leforgatták, hogy tökéletes legyen. Amerikában legalább a nappal nem kell küzdeni, az mindig süt.A Nissan nem közölt egyéb információkat a vad haszonjárgányról. Annyit tudni, hogy alapjául egy NV3500 HD szolgált, ami 261 lóerős, 4,0 literes V6 motorral vagy 317 lóerős, 5,6 literes V8-assal is felszerelhető. Minden motorhoz 5 sebességes automata jár, de a drifteléshez kézi váltó volt szükséges. Forsberg egyébként több videójában is bebizonyította, hogy amerikai létére jól kezeli a kéziváltós kocsikat.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?